SamBus

Kvalité, miljö
& arbetsmiljö.

Samtliga delägare i SamBus driver aktivt arbete i kombinerat ledningssystem enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Från SamBus finns specialistkompetens och arbetet med ledningssystemen bedrivs sedan ute i respektive bolag.

I vårt arbete som effektiv och effektiv samverkansföretag strävar vi även efter att ta vårt sociala ansvar och arbeta efter principerna i ISO 26000.

Marie Jonsson - SamBus Tillsammans är vi SamBus

Ett arbete inom SamBus?

Är du intresserad av ett arbete inom SamBus?
Följ länken nedan för att se eventuella lediga tjänster. Du har också möjligheten att skicka in en spontanansökan.


Se lediga tjänster


Tillsammans är vi SamBus.

SamBus ägs idag av 25 bussbolag som verkar inom länen Dalarna, Gävleborg, Västmanland, Uppsala och Södermanland. Genom bildandet av samverkansbolaget, har vi samlat bussbolagens kompetenser och resurser under ett tak och SamBus AB förfogar idag över totalt cirka 1000 fordon.

Följ länken nedan för att hitta respektive bussbolag som SamBus består av.


Vi är SamBus

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Samtliga delägare i SamBus driver ett aktivt arbete i kombinerat ledningssystem enligt ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001. Vi strävar även att arbeta efter principerna i ISO 26000.

SamBus är certifierade enligt ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001.

linje
SamBus Buss
Tyck till om SamBus.

Hjälp oss gärna att bli bättre. Vi på SamBus vill mer än gärna höra dina åsikter, förslag på förbättringar, få insyn i något som vi gör mindre bra eller övriga tankar som du kring oss och vår verksamhet.Tyck till om oss


* Informationen kan skickas anonymt