SamBus

SamBus,
privata bussbolag i samverkan.

SamBus AB med säte i Västersås bildades 1996. Samverkansbolaget ägs idag av 25 bussbolag som verkar inom länen Dalarna, Gävleborg, Västmanland, Uppsala och Södermanland. Våra bolag har bred erfarenhet av buss- och taxitrafik i alla dess former.

Bildandet av samverkansbolaget har samlat bussbolagens kompetenser och resurser under ett tak och SamBus AB förfogar idag över totalt cirka 1000 fordon. Det tillsammans ger en större styrka och trygghet för våra kunder och uppdragsgivare. Vi behåller det lilla företagets lokala kännedom med snabba och korta beslutsvägar samtidigt som vi nyttjar de fördelar ett större bolag uppnår vid exempelvis inköp, finansiering och utbildning.

Vår organisation består av en central ledning med stödfunktioner som Ekonomi, Kvalitet/Miljö, Trafikplanering och Personal/HR. Lokalt i trafikområdet leds verksamheten av respektive bussbolags driftorganisation under ledning av områdesansvarig.

Genom vår stabila organisation kan vi erbjuda ett nära och effektivt arbete som svarar upp mot marknadens krav på kvalitet, flexibilitet och lyhördhet.

Tillsammans är vi SamBus Marie Jonsson - SamBus

Tillsammans är vi SamBus.

SamBus ägs idag av 25 bussbolag som verkar inom länen Dalarna, Gävleborg, Västmanland, Uppsala och Södermanland. Genom bildandet av samverkansbolaget, har vi samlat bussbolagens kompetenser och resurser under ett tak och SamBus AB förfogar idag över totalt cirka 1000 fordon.

Följ länken nedan för att hitta respektive bussbolag som SamBus består av.


Vi är SamBus

Ett arbete inom SamBus?

Är du intresserad av ett arbete inom SamBus?
Följ länken nedan för att se eventuella lediga tjänster. Du har också möjligheten att skicka in en spontanansökan.


Se lediga tjänster

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Samtliga delägare i SamBus driver ett aktivt arbete i kombinerat ledningssystem enligt ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001. Vi strävar även att arbeta efter principerna i ISO 26000.

SamBus är certifierade enligt ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001.

linje
SamBus Buss
Tyck till om SamBus.

Hjälp oss gärna att bli bättre. Vi på SamBus vill mer än gärna höra dina åsikter, förslag på förbättringar, få insyn i något som vi gör mindre bra eller övriga tankar som du kring oss och vår verksamhet.Tyck till om oss


* Informationen kan skickas anonymt